Verhoog de productiviteit in je bedrijf met gezonde en gelukkige medewerkers

 
supergoed_background.jpg
supergoed_verhoogde_bureau.jpg

Jouw medewerkers, de ruggengraat van je organisatie

Mensen zijn gewoontedieren. Oude gewoontes stel je dus niet zomaar bij. Supergoed start dan ook ieder traject met een luisterend oor en scherpe blik. We kijken aandachtig naar de ruimte en hoe werknemers hierin functioneren. Door je medewerkers van bij de start te betrekken, creëren we een breder draagvlak en stijgt de productiviteit in je bedrijf vanzelf.

Ontdek onze aanpak ➝

bg_thumbnail.png
supergoed_muis.jpg

Een passende aanpak voor een succesvol resultaat

Op basis van een gesprek en eerste observaties maken wij een voorstel dat past bij de cultuur én identiteit van je bedrijf. Enkel zo kun je daadwerkelijk verandering brengen.

Supergoed vertrekt steeds vanuit een diepgaande analyse en gepersonaliseerde online survey. We verzamelen onze bevindingen in een helder verslag en stellen een actieplan op. Van een hands-on training boordevol meteen toepasbare quick wins tot een grondige aanpak van je interieur en kantoorverdeling. Alles is mogelijk.

Bekijk ons aanbod ➝

bg_thumbnail.png

Tevreden partners

 
supergoed_partner_martine_driessen.png
supergoed_partner_rik_lannoy.png
supergoed_partner_huget_desiron.png

Koen zijn enthousiaste aanpak, met oog voor de klant zijn noden en telkens weer aangepaste programma’s en surveys, maken samenwerken met hem tot een boeiend en leerrijk traject.

Elke medewerker binnen een bedrijf krijgt de juiste aandacht en een zorgvuldige analyse opdat het totale ergonomische plaatje klopt. Omdat mensen belangrijk zijn. 

Beiden streven we ernaar om de optimale werkplek te creëren en de interactie tussen onze expertise en gedrevenheid zorgt voor een hele fijne samenwerking die al mooie resultaten heeft opgeleverd.


Martine Driessen

Akoestisch Expert & Interieurarchitect
Zaakvoerder van
Acoustical Solutions

Koen is een ergo-patser! Zijn doortocht bij ons is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Er zijn effectief veranderingen geïmplementeerd, zoals onze ’stilteruimte’ of het opleiden van tijdelijke werkkrachten of free-lanceers in het manueel hanteren van onze attracties en inflatables.


Rik De Lannoy

Head of Professional Fun Providers
V-Formation & Hold My Shoes

Koen is voor mij al vele jaren een zeer gewaardeerde collega, maar hij is ook veel meer: een motiverende people-manager en een inspirerende coach. Hij introduceert oplossingsgerichte ergonomische kennis en inzichten op bruikbare wijze in bedrijven waarbij een nieuwe dimensie ontstaat met 'mens en innovatie' als centraal gegeven. Hij is een prima katalysator voor preventie-adviseurs bij het realiseren van hun beleid en voor KMO’s  voor het oplossen van knelpunten op het snijvlak van productiviteit en welbevinden.


Huget Desiron

PhD — Eur. Ergonomie,
Ergotherapeute Arbeid en Gezondheid
& Zaakvoerder van
Act Désiron