supergoed_koen.jpg

Hey! Ik ben
Koen Wijgaerts, ergonomisch expert en change manager

Supergoed helpt bedrijven bij het creëren van een werkplek waar mensen gelukkig, gezond en productief zijn. Via trainingen motiveer ik medewerkers om op een gezonde en veilige manier te werken. Samen met andere experten breng ik zo meer energie en ergonomie in bedrijven waardoor de productiviteit omhoog gaat.

Supergoed is ontstaan vanuit mijn passie voor continue verbetering en mijn ervaring als ergotherapeut. Na zestien jaar enthousiast in de zorgsector te hebben gewerkt - waarvan zes jaar als leidinggevende - voelde ik de goesting om mijn kennis te delen met anderen. Naast advies aan de zorgsector, preventiediensten en corporate bedrijven, werk ik als ergonomisch adviseur ook nauw samen met (interieur)architecten, projectontwikkelaars en productdesigners.


Let’s talk!

bg_thumbnail.png

Supergoede samenwerkingen

Blijf op de hoogte van
onze vernieuwende ideeën


Volg ons op Instagram

 

Supertevreden

 

Wij komen met plezier langs voor een kennismaking waarin we jouw bedrijf en noden beter leren kennen. Op basis hiervan weten we hoe we je precies kunnen helpen en werken we een voorstel op maat uit. We starten altijd vanuit een grondige analyse die als basis dient voor de interactieve trainingen.

Of wat dacht je van een 30 minutes bootcamp? We nemen kort je bedrijf over en geven je medewerkers concrete tips en tricks die ze meteen kunnen toepassen. Op interactieve wijze leren ze hoe ze gezond en veilig meer energie halen uit hun werkdag.

(Interieur)architect, projectontwikkelaar of productdesigner? Met onze analyses kun je je product tot in de details finetunen.

Supergoed
Corda INCubator
Kempische Steenweg 311/1.02
3500 Hasselt+32 473 266 076
hallo@supergoed.be

 

Naam *
Naam
Waarmee kan Supergoed je helpen?
Hoe wil je dat wij contact opnemen?
 
bg_thumbnail.png