supergoed_get_up.png

Get up

Een goede bloeddoorstroming is niet alleen cruciaal voor een gezonde werking van je lichaam, maar ook voor je concentratie. Daarom is het belangrijk om overdag regelmatig te bewegen, en dat moet heus geen intensieve sprint van je bureau naar de koffiemachine zijn. Supergoed helpt je medewerkers gezonder werken aan de hand van verrassende tips en kosteloze ingrepen.  

Wat dacht je van kleine stretchoefeningen, staande meetings of suggesties voor voldoende hydratatie? We vertellen je waarom een stoel met wieltjes tijdens lange meetings het verschil maakt en hoe een eenvoudige zandloper meer efficiëntie brengt.


 
bg_thumbnail.png
supergoed_think.png

Think

 

Of je nu dagelijks materialen verplaatst in een magazijn of elke dag klaar staat om in de zorgsector mensen te helpen: een juiste lichaamshouding is key. Als expert in ergonomie bedenken wij samen met je medewerkers oplossingen op alle niveaus en staan we jullie bij in het uitwerken van een aangepast beleid en strategie.  

Geen theoretisch lesuurtje, maar interactieve trainingen die tonen hoe je je lichaam zo weinig mogelijk fysiek belast. Wij filmen je medewerkers in actie en aan de hand van deze video’s geven we gericht feedback. Je medewerkers zullen zich snel fitter en productiever voelen.


bg_thumbnail.png
supergoed_move_forward.png

Move forward

Never stop learning, daar zijn we rotsvast van overtuigd bij Supergoed. We gaan steeds op zoek naar innovatieve werkmethodes en hulpmiddelen, en onderzoeken de effecten op de werkvloer. We geloven dan ook dat ergonomie onlosmakelijk verbonden is met de kwaliteit van het werk en de productiviteit van een bedrijf. 

 
bg_thumbnail.png

Waarmee we ook kunnen helpen

 

Akoestisch comfortVeel bedrijven kiezen vandaag voor een landschapskantoor. Supergezellig, met je collega’s in één open ruimte, maar helaas gaat dit vaak gepaard met extra afleiding. Ook geluidsreflectie in slecht geïsoleerde vergader- of werkruimtes heeft een negatieve invloed op de productiviteit.
Supergoed legt samen met je medewerkers de pijnpunten bloot en stelt een oplossing op maat voor. Van duidelijke afspraken over hoe je communiceert in een open office tot het switchen van plaatsen of een aantal slimme ingrepen in het interieur.

Van grondplan
tot verhuis


Groeit je bedrijf en hebben jullie bouw- of verbouwplannen? Dan wil je natuurlijk een eindresultaat dat niet alleen mooi oogt, maar ook bijdraagt aan de goede werking. Samen met alle betrokken partijen gaan we op zoek naar oplossingen die niet alleen optimaal comfort leveren, maar ook de productiviteit en het welbevinden van je hele team stimuleren. Supergoed ondersteunt je team trouwens bij de verhuis via inspiratiesessies en interactieve trainingen. We lichten de nieuwe manier van samenwerken toe en geven tips over gezonde zithoudingen en méér.

Supergoed werkt ook samen met (interieur)architecten en projectontwikkelaars waarbij we advies verlenen over ergonomie, en akoestisch en visueel comfort binnen een ruimte.


Opnieuw aan de slagKeert een collega na langdurige ziekte terug of wil je iemand met veel levenswijsheid aanwerven of in dienst houden? Dan is het belangrijk om goed te weten waar zijn of haar mogelijkheden liggen en hoe je hun potentieel optimaal in de onderneming inzet. Wij brengen de psychologische, sociale en ergonomische capaciteiten van de persoon in kaart. En kijken of het capaciteitenprofiel overeenstemt met het vereistenprofiel van de job. Vervolgens passen we werkposten aan en doen we een individuele training. Of we bespreken alternatieve oplossingen zoals jobrotatie of werktijdvermindering. Samen zorgen we ervoor dat talent niet verloren gaat.

Supergoed is IMBA-gecertificeerd. Het capaciteitenprofiel wordt steeds opgesteld aan de hand van een gestandaardiseerde tool.


Ergonomisch productdesign


Wil je een product in de markt zetten als  productdesigner, start-up of verdeler? Dan wil je met je product steeds een meerwaarde bieden. Supergoed onderwerpt je product aan een ergonomische analyse en geeft je eerlijk advies over comfort, veiligheid, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.

 

Een werkplek waar je met plezier werkt,
ziet er niet alleen goed uit, maar is echt
op mensenmaat ingericht.

 
supergoed_productiviteit_werkplek.jpg